NOVICE

Pavlijev zaboj

Februarja je maskota Poštar Pavli začela obiskovati otroke v slovenskih vrtcih. Maskoto spremlja »Pavlijev zaboj«, ki vsebuje različne predmete iz poštarskega vsakdana ter ideje za ustvarjanje in igro, s katerimi otrokom predstavljamo različne poštne dejavnosti. Najmlajši se ob obisku spoprijateljijo z našim Pavlijem, ki otroke in njihove vzgojiteljice prijazno spomni, da se tudi danes vsi…

Srečanje z Ilko na Zlati lisici

Za naše smučarke sem Poštar Pavli navijal na letošnji Zlati lisici. Pod Pohorje sem dostavil tudi posebno pošiljko za Ilko Štuhec. Izjemno vesela je bila vseh prejetih pisem. Še posebej čudovitih risbic svojih najmlajših navijačev. Ji boš tudi ti poslal čisto pravo pismo? ILKINA POŠTA HITRA CESTA 1 2002 MARIBOR

Likovni natečaj Poštar Pavli na terenu

Z veseljem sporočam, da se je likovnega natečaja Poštar Pavli na terenu udeležilo kar 76 vrtcev. Skupaj ste izdelali več kot 780 čudovitih del in nas vse prijetno presenetili. Veseli me, da ste si vzeli tudi čas za pogovor o tem, kako potuje pismo, kaj pomeni znamka, nekateri ste se celo sprehodili do svoje bližnje…

Božičkova pošta

Z veseljem sporočava, da sva letos z Božičkom še posebej navdušena nad vsemi pismi, ki ste mu jih poslali. Okrog 20.000 pisem je prišlo za moja pravljična vrata. Žal je bilo med njimi kar nekaj takih, ki ste pozabili pripisati svoj naslov, zato nekaterim nisva mogla odgovoriti. Drugo leto na naslov ne pozabite 🙂 Veseli…

Otroci pišite Božičku

Letos vas z Božičkom prosiva, da v pismu napišete, kako se lepa dejanja v življenju obrestujejo. Prijazna beseda, lepe misli in dobra dela tkejo doživljenjska prijateljstva, ustvarjajo zabavne dogodivščine in večne spomine.

OTROCI NOSITE VESELJE

Veseli smo bili vašega odziva na vabilo k likovnemu natečaju. Prejeli smo skoraj 800 vaših del. Poštar Pavli nam je povedal, da jih je bil izjemno vesel, saj ste otroci tako pozorni. In kaj vse opazite.

Vabilo k likovnem natečaju

Ob 9. oktobru, ko obeležujemo Svetovni dan pošte, vrtce vabim k sodelovanju v likovnem natečaju. Seveda sem tema jaz, Poštar Pavli. Rad sem med otroki in tudi kdaj pridem na obisk v vrtec.

Pisanje pisem je zabavno

TOLIKO OTROK IN ZABAVE. IN PISANI POZDRAVI PRIJATELJEM, BABICAM IN DEDKOM.

Obiščite nas na Otroškem bazarju

PRILOŽNOST, DA SI STISNEVA ROKO, BO OD 14. DO 16. SEPTEMBRA NA GOSPODARSKEM RAZSTAVIŠČU V LJUBLJANI. VESEL BOM, DA SE SREČAMO NA OTROŠKEM BAZARJU.

Zbirali smo šolske potrebščine

HVALA, KER STE POMAGALI ZBRATI VEČ KOT 14.000 ŠOLSKIH POTREBŠČIN. TUDI LETOS JE POTEKALA DOBRODELNA AKCIJA »POŠTAR PAVLI POLNI ŠOLSKE TORBE«.

12. festival družin

FESTIVAL DRUŽIN JE NAJLEPŠI DRUŽINSKI DOPUST, KI DEJANSKO NUDI TUDI VSEBINO, KI DRUŽINI NAPOLNI BATERIJE IN JI DA NOVEGA ZAGONA.